Nejnovější recenze ze sekce Hi-Fi systémy
- Hraje krásně
- 2vstupy usb
- Dá se připojit přes bluetooth
- Škoda špatného reproduktoru jinak nemám u něj co vytknout
Hraje krásně, super, že tam jsou 2vstupy na USB, jen chrčel jeden z reproduktorů, tak nám byla uznána reklamace. Jinak klidně bych koupila znovu. Věřím, že to byl jen jeden z vadných kusů.
- Vše co od mini očekávat
Nepřesně provedení překladu návodu , dle české verze nejde naladit
- Spokojenost
- Funguje zatím dobře, ale máme ho krátce.
- Má možnost bezdrátového nabíjení telefonu.
- Rádio se naladilo dobře - hodně stanic a hrají dobře.
- Umí hrát i hodně hlasitě. :D
- Pouze dvě barevné varianty. Líbil by se mi v třešňovém dřevu. ;)
Přístroj bych doporučila, protože je možno v něm přehrávat hudbu z různých nosičů i bezdrátově. :)
dobrá cena
- Opravdu hlasitý projev.. super basy
- Super zvuk , super bass , kvalita super
Toto zboží mám doma a je super . Má to super bass ,zvuk ,dj efekce a mnoho různé. Doporučuji
- Na tu cenu dobrý výrobek s pár vadami které ale přístroj omezují jen malinko všem bych doporučil kdo mají zesilovač přes zakoupené bedny u přístroje jsem ještě nehrál tak nevím jak to hraje USB + CD + Bluetooth vpořádku o ostatním v nevýhodách
- Jen krátce u samotného radia mi vadí že nemá zapínáním přístroje je pouze na dálkovém ovladači a také je nepraktické volba možnosti jedním tlačítkem musí se mačkat tlačítkem přes všechny funkce než najdete tu kterou hledáte kazetový magnetofon má jen jedno vadu při rychlopřehrávani se tlačítko nevypne Při přehrávání se na displeji neobjeví čas kazety takž nevíte kolik je do konce silná tlačítka hlavně při přehrávání nutno ze zadu podržet aby vám přístroj nezajel dozadu u gramofonu se přenoska nevrací zpět škoda že na ovladači nejsou čísla aby si člověk mohl vybrat na rádiu požadovanou stanici a nemusel projíždět všechny stanice další věci na přístroji jsem nezkoušel vše co jsem popsal ale přístroj neomezuje a jsem si vědom toho že za tu cenu tam nemůže být všechno já jsem zatím velmi spokojen a přístroj doporučují akorát zatím nevím jak to hraje přes bedny které byli u toho hrají přes receiver takže mám poslech velmi dobrý i kazety 50 let staré hrají dobře tak to je tak vše.
- dlouhý kabel
- CD přehrává bez problémů
- informace z přehrávaného CD jsou nepřehledné
- Kvalita zvuku
- Osvětlení
- Výdrž baterie
- kvalitní zvuk i pro venkovní prostředí vč.zvuku mikrofonu
- samostatné nastavení hlasitosti hudby a mikrofonu
- provoz na baterie
- není vhodný do venkovního prostředí, nemá IP44
celková spokojenost pro ozvučení prostor a moderování akcí
- Hraje velice dobře
- Hodně výkonné
Tento HiFi systém jsem koupil na zahradu a výkon je super
Tento koupený produkt hraje perfektně, dají se vyladit různé stupně basů až krásně duní postel a jak... Výhodou je vstup na cinch audio L. P. Vstup 2x USB Flash a na 2 mikrofony. Zvukový eqvalizér a dobře se zesiluje a je robustní konstrukce. Na výkon 2 000 Watů dobrá cena. Též má CD přehrávač - hudební CD, ale i MP3 přehraje. Je to dobrý výrobek od Panasoniku. Párty může začít, vřele doporučuji.
- Pověšeno na zdi.Hraje slušně
- Anténa je obyčejný drátek. Signál je slabý.
Příjemný poslech velmi spokojen.
- Zvuk
- Výkon
- Jednoduchost
Krátké kabely k reproduktorům
- Hraje čistě
dobrý design,dobrý zvuk.není kopatibilní vstup antény čr-de
- Hraje obstojně
Trochu pomalé probouzení a těžkopádné ovládání
- Krýsný design
- Špatný velice plastový zvuk
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »