Nejnovější recenze ze sekce Hi-Fi systémy
- Opravdu malý
- Překvapivě výkonný
- Hezký zvuk
- Intuitivní ovládání
- Dostatečně dlouhý přívodní kabel
- V režimu Stand by hodiny na display
- Stěrbina na CD je jen otvor v horní části - asi tam tak bude hodně padat prach a je tedy otázka, jak to bude s výdrží...
Částečně nefunkční. Po vrácení zboží poštou, peníze byly v podstatě obratem poslány na můj účet.
- Celkem dobrý zvuk na poměr cena/výkon
- 3-pásmové bedny
- Krátké reprokabely, nutné dokoupení
- Displej jako z 90. let, horko těžko se v něm ovladačem orientuje.
- Po 6 mesicich nelze zapnout.
it works good
- Skvelý zvuk ,čistý, mohutné basy, rôzna pripojitelnosť,oproti ostatným top značkam najlacnejšie ceny,krásna svetelná show,mám vyskušane JBL,Sony,Marshall no Panasonic mi najviac sadol zvukovo
Odolnosť proti vode ,prachu,pádu ziadna,prehrávanie filmu z dvd cez HDMI chýba ,iba zvuk
- Malá škatule ale dostatečný výkon.
- Pro mě divné dálkové ovládání, ale pochopil jsem rychle -
- generační rozdíl = pokrok nezastavíš.
Zprovozněno bez nakouknutí do návodu. Ten si přečtu možná později abych objevil co je to Spotify ? Aplikace Heos v mobilu na internetová radia je docela jednoduchá - mohli by udělat lepší grafiku. Nemá equalizer, ale basy a výšky se dají alespoň trošku nastavit - snad bude stačit. Mobilem se dá vypnout a ovládat i přes wi-fi.
- Pěkný design
- Hodně dobrý zvuk
- Hlasitost je super
- Jednoduché ovládání
- Dobrá manipulace
- Radio také dobře ladí a čistě hraje
- Nic mě nenapadá, snad délka přívodního kabelu by mohla být delší
Mohu jen doporučit. Jsem spokojený
je to malá věž, ktzerá plně uspokojuje mé potřeby.
- Silný a čistý zvuk
- Elegantní design
- Bezdrátové připojení přes Bluetooth
- Možnost přehrávání z USB, CD i rádia
- Různý nastavení zvuku přes ekvalizér
Zvuk je čistý kvalitní a silný, prostě paráda. Dá se nastavit ekvalizér, takže se s tím dá pohrát a vynikne jakýkoliv žánr. Bluetooth má obrovský dosah bez blbnutí, takže si v klidu přepínám hudbu i z druhýho pokoje. Vzhledově se mi strašně líbí a skvěle vypadá v obýváku. Je k tomu dodávaný dokonce i dálkový ovladač, takže nemusím furt vstávat. Moc doporučuju.
- Kvalitní firma
- Funkce v souladu s vybavením.
Vhodné pro duplikaci kazet-prodložení životnosti nahrávek.
- Cenově dostupný, vyhovující našim požadavkům na jednoduchou obsluhu, dostačující počet funkcí a nepotřebuje moc prostoru.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Je skvělá, mám i ON7. Ale co mě fakt trochu mrzí, že časem na dálkovém ovládání časem zežloutnou původně bílá tlačítka.
- Výkon/zvuk/basy
- Bluetooth
- Moderní vzhled
Neskutečný výkon spolu se zvukem. Jedním slovem radost. Vyhrávám si každý den. Oceňuji Bluetooth, díky kterému ovládám vše z mobilu. Určitě doporučuji.
- pro běžný poslech naprosto vyhovuje,jednoduchý a laciný
- Zvuk, přípojení k telefonu.
- cena/výkon
Po vybalení chyběl kabel do sítě, po upozornění kabel byl doručen.
- Splnil veškeré moje očekávání
Jsem s výrobkem spokojen
- Vejde se všude
Anténa slabá, reproduktory plastové, zvuk špatný.plast nehraje. Musel jsem připojit přes sluchátka jiné repro aby se to dalo poslouchat. Jinak za ty peníze kvalitu ať nikdo nečeká
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »