Nejnovější recenze ze sekce Hi-Fi systémy
- Obsahuje všechny současně dostupné možnosti reprodukce zvuku
- nízká cena
- reprodukce za ty prachy nad očekávání dobrá.
- Bluetoth funguje skvěle a na dost velkou vzdálenost
- součástí balení je redukční kabel 2 cinch (RCA) - Jack 3,5 pro propojení vstupu AUX
- equalizer předvolených režimů nefunguje, nejspíš to tuto funkci vůbec nepodporuje i když v návodu a na ovladači to je
- hned po zapnutí přístroje je slyšet z reproduktorů rušivý brum, ať je zapnuta reprodukce z nějakého zdroje, nebo není, tak stále. Je to tak nějak na snesitelné úrovni.
- rádiové stanice nelze seřadit na předvolby podle svého. Podporuje pouze automatické ladění, které naladí uplně všechno za sebou. I slabé neposlouchatelné stanice, které bohužel ze seznamu nelze odstranit. Takže máte oblíbenou stanici naladěnu například na čísle 15 a další až na 32, pak třeba 39... na jedničce, dvojce, trojce a prostě z kraje jsou třeba jenom šumy vzdálených stanic, které to už ukládá do paměti jako plnohodnotnou stanici, ovšem poslouchat se to nedá.
- naladěné stanice nelze volit přímo čísly. Musíte přeskákat po jedné nahoru či dolu, což při nemožnosti řazení oblíbených stanic k sobě znamená fakt problém.
- Displej zobrazuje pouze frekvenci naladěné stanice
- kabílky reproduktorů jsou extrémě krátké, cca 1m. U reprobedny jsou na pevno dovnitř a na přístroji je koncovka Cinch (RCA).
- Baterie 2x AAA pro ovladač nejsou součástí balení
Zvukově hraje opravdu dobře, prostor, hloubky, výšky jsou krásně výrazné, basy taktéž, ale technicky se hodí tak maximálně někam do pergoly, kde u mě taky skončila na přehrávání hudby přes aplikaci z telefonu přes Bluetoth.
umí to, co jsem po něm požadoval
Splňuje vše co jsem od něj očekával. Přehrát si hudební nosiče z mládí a zavzpomínat na časy kdy hudba byla příznivější mému sluchu.
Zatím ještě zkušenosti nemám. Je nový.
- malé rozměry
- kvalitní zvuk
- malá spotřeba
- slabě svítící displej
- orientace v nabídkách není zcela jednoduchá
- pro kvalitní zvuk jsou lepší větší reproduktory
- Relativně dobrý zvuk.
- Super za ty peníze. Nenáročnému posluchači určitě dobře poslouží
- na nic jsem zatím nepřišla
- Jednoduchá obslohaz, široká kompatibilita.
Plná spokojenost.
- Úžasnéj stroj,silný zvuk i basy vyzkoušeno je super, cd,rádio Bluetooth není co vytknout
Doporučuji, spokojenost
- výkonný minisystém s tunerem VKV i DAB
- internetové rádio
- výborný zvuk (ale jen s některými reprosoustavami)
- kvalitní reproduktorové terminály
- 2x optický a jeden analogový vstup
- regulace výšek a basů (jen z DO)
- regulovatelný jas displeje
- možnost přepínání 2 párů reprosoustav
- možnost nastavit hlasitost každého páru reprosoustav
- kvalitní CD přehrávač (i když není zrovna nejtišší)
- vysoká cena
- otřesný dálkový ovladač
- složité ovládání výšek a basů (nejsou přímé volby na DO)
- je náročný na výběr reprosoustav
- nutno výrazně regulovat hlasitost při přepínání vstupů (zejména při změně z tuneru na CD)
- plastové provedení působí nepatřičně levně
- chybí digitální optický výstup
Jak vidíte, nehodnotím internetové rádio, které nepoužívám. Přístroj mám ale z druhé ruky a první majitel s příjmem internetového rádia byl spokojený. Překvapuje mě, že zmizela negativní recenze s jedinou hvězdičkou, na kterou jsem chtěl reagovat. Systém mám už skoro měsíc a funguje bez závady. Není tedy pravda, že vydrží jen 14 dní provozu a pak se rozsvítí červená kontrolka, vyžadující zásah servisu. Pokud by k poruše došlo, recenzi upravím... Dle prodejce je ale nutné používat přepěťovou ochranu (aspoň zásuvkovou úroveň, i když by měla být osazena celá kaskáda), protože Marantz je prý náchylný na přepětí v síti (např spínáním motorů v paneláku - výtah, lednička, pračka).
Marantz Melody 612 nehraje s každými reprosoustavami, naopak je docela vybíravý. Levné (ale kvalitní) reprosoustavy HECO Prima Victa 302, které bezvadně hrají s minisystémem Denon RCD M-41DAB) jsou pro poslech CD s Marantzem nevhodné pro velký podíl basů. Výborně si ale Marantz rozumí s reprosoustavami BW 602 (a pravděpodobně bude výborně hrát i s BW 601 a 685), kde je výborné prokreslení celého frekvenčního spektra i prostoru. Pouze je vhodné mírně přidat výšky u CD. Tato kombinace jednoznačně rozezná rozdíl mezi kvalitně a nekvalitně nahraným CD, stejně jako přístroje mnohem vyšší cenové kategorie
Tragédií je ale nevhodně navržený dálkový ovladač, který se i špatně drží. Protože je nutno při přepínání vstupů (zejména mezi CD a optickým vstupem z TV) regulovat výšky, je počet nutných kliknutí opravdu otravný (z TV jde příliš sykavek, což není chyba Marantze). U reprosoustav je možná korekce spodní části kmitočtového spektra ve 4 krocích, ale u reprosoustav HECO je to korekce nedostatečná (a podobně to bude asi i u podlahovek). Pro zvuk z filmů je ale dostatek basů u reprosoustav HECO výhodou a reprosoustavy BW 602 jich mají trochu méně. Lze ale připojit i subwoofer ...
Tuner VKV je pouze průměrně citlivý (mnohem horší, než u Denon RCD-M41 DAB) a slabší stanice VKV výrazně šumí. Ani v návodu na internetu (ani u prodejce) není informace, jak nastavit nucený příjem MONO u šumících VKV stanic. Takže jsem to zkusil podle návodu na Yamahu a byl jsem úspěšný. U naladěné šumící stanice VKV přejděte na ruční režim ladění a Marantz 612 paradoxně tuto stanici přepne do monofonního režimu bez šumu (v HK takto "zlobí" Country rádio a to i na společnou anténu VKV). Pak ručně tuto stanici v mono režimu uložte do předvolby a už zůstane nastavena na mono režim na této předvolbě. Slušelo by se tlačítko přepínání režimu MONO/STEREO na dálce, jako to má právě Denon, to ale u Marantze Melody 612 chybí.
CD přehrávač načítá perfektně originální i vypálená CD, ale je bohužel s hlučnější mechanikou, slyšitelnou mírně v pauzách i ze 3m. To má ale zmiňovaný Denon obdobné ...
Marantz Melody 612 fungoval bez problémů i při teplotě v místnosti 26 st.C a nepřehříval se.
Výrobek tedy doporučuji. Ale s tím, že je lépe ho koupit v kamenné prodejně a nechat si ho zapojit s různými reprosoustavami, protože reprodukce basů i v direct režimu mi připadá mírně zvýrazněná. Výrobek kupujte POUZE z originální distribuce, kde dostanete obsáhlý návod v češtině. Obsluha totiž není úplně jednoduchá a začátečník může mít problémy ...
Ještě není v provozu
Za tu cenu - kvalitní výrobek s dobrým zvukem,
jednoduché ovládání celková spokojenost....
Jediné mínus - není výstup na sluchátka...
- výborný zvuk
- na stěně vypadá pěkně
- reproduktory lze sundat
- na dálkovém ovladači trochu nevhodně umístěné ovládání zvuku
- byl to výrobek nefunkční
Rádio bylo vpořádku ale Cd přehrávač měl jednu zásadní vadu nepřehrával
Zatím mám krátce, ale oceňuji dobré basy, dobrý zvuk, světelné efekty, připojení mikrofonu. Doplňkové efekty. Obrovskou radost udělal dětem. Menší sousedům.
- Vybral jsem si ho pro jeho více funkcí.
Velice pěkně hraje a má velmi slušný výkon.
Radiopřijímač splnil mé očekávání. Ještě jsem nevyzkoušela všechno (třeba přehrávání CD), ale předpokládám, že i to bude v pořádku.
- Moderní krásný malý a šikovný.Čistý mohutný zvuk.Z originálních CD zpěvákům jsou slyšet čisté sykavky a činely cinkají krásně do uší.U jiných značkových systémů je zvuk but' čistý bez basů nebo s basama bez výšek.Tady je všechno akorát.Umí digitální rozhlas.Ukazuje názvy stanic.Modré podsvícení je luxusní.
- Originální CD přehrává bez problémů.V usb při přehrávání mp3 se nezobrazují tagy(názvy skladeb)takže přehrávaní je nepřehledné a moc si nerozumí s CD-RW(přehrá některé ano,některé ne).To jsou detaily.Ten zvuk je vynikající.
Doporučuji pro toho kdo si chce vychutnat hudbu ze své sbírky cd nebo poslouchat digitální rozhlas.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]