Nejnovější recenze ze sekce Hi-Fi systémy
- Možnost záznamu mp3 v kvalitách 128,192 a 320kbps
- Zrychlené kopírování/nahrávání CD rychlostí 4x
- Možnost záznamu z rádia až 320kbps
- Možnost záznamu z externího zdroje až 320kbps
- Podpora id3tag
- CD přehraje rovněž mp3
- Číselná volba uložených předvoleb rádiových stanic
- Rychlé přepnutí stanic uložených v předvolbách
- Regulace basů a výšek +/- 4 kroky
- Funkce D BASS zlepšuje dynamiku
- Funkce remaster
- Rychlé přepnutí s rádia na USB
- Dva stupně jasu displeje
- Možnost nuceného uložení stanice v mono módu pro jednotlivou stanici
- Náhodné přehrávání audio souborů uložených na USB
- Pouze 999 audiosouborů ve složce
- Je potřeba si zvyknout na ovládání USB
- Reprobedny by mohly být lepší,zejména ve středech
Panasonic SC-PMX4E je určitě hodně zajímavý přístroj který se dá se pohodlně využít pro digitalizaci LP desek nebo magnetofonových kazet v kvalitě mp3/320kbps pomocí music portu,většinou není potřeba útlum signálu i když někdy ano.Další zajímavostí je kopírování (svých vlastních a pro vlastní potřebu) CD a to dokonce digitálně zrychleně až čtyřnásobnou rychlostí.Rádio má dobrou citlivost a nijak nevybočuje,disponuje RDS a uložení stanice je možné v mono módu pokud je signál slabší a stanice by ve stereu šuměla.Naladění a uložení je jednoduché,přepínání mezi číselnými předvolbami rádia je rychlé.Za zmínku stojí ještě vychytávka načítání USB.Pustíte-li si ihned USB musíte chvíli počkat než zařízení USB načte,ale pustíte-li si jako první např.rádio,tak zařízení USB rovněž načítá a připraví k poslechu,takže začne-li například reklama nebo něco co vás v rádiu nezajímá,tak přepnutí na poslech USB je velmi rychlé,je to okamžik.Celkově se jedná o bezvadnou minivěž.
- složité nastavení hesla k wifi přes ovladač = skoro porod
Při vypnutí do pohotovostního stavu a po opětném zapnutí si přístroj nepamatuje nastavení EQ a probudí se v původním nastavením EQ od výrobce.
Jinak přístroj funguje velmi dobře.
- Když je špatný signál tak šumí a nedá se naladit
Supr zvuk, za rozumnou cenu!
- Kvalita zpracování. Přijatelná cena. Výborný zvuk. Vzhled. Jen mechanika pro CD mohla být níže, protože ovladač hlasitosti trochu omezuje vložení CD disku. Jde jen o maličkost. Jinak opravdu skvělý výrobek. Plánuji koupit i dětem do pokojíku. Doporučuji.
- Kompaktnost produktu
- cd, dab, usb a hlavně Blutut
Návod použití produktu je velmi chaotický, nepřesný .Každý si musí na návod přijít sám .Mě to trvalo 14 dní protože jsem starší .Ještě jsem nedošel na používání přehrávače CD. Jinak rádio DAB i FM pracuje dobře , zvukově je dostačující.
Reakce značky Sencor
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Pokud potřebujete poradit s nastavením spotřebiče, kontaktujte prosím: [email protected] . S pozdravem Sencor.
Vše Ok.
Auna MC-40
Přidáno: 25. června 2023
(naposledy upraveno 25. června 2023)
Zakoupeno v Klarstein
- Vsechny funkce funguji, jednoducha obsluha podle ceskeho navodu, ktery je mozno stahnout uz v nabídce e shopu.
- Zatim nevim
Zaujala mne kombinace nekolika produktů v jednom systemu. Pro starší, kteri vlastni jeste audio kazety je to velmi vyhodne.
Jsou jeste kombinace s gramo, ale ten mam vedle.
- lacině působící plastové prvky
- Dokonalý zvuk. Všestranná konektivita.
- Pomalejší start. Málo integrovaných streamovacích služeb.
- Cena v vykon
- Zatím jsem žádnou nezjistil
Kvalita velice dobrá
- Super
- Žádná
- Kvalita
- Problémy při objednání a koupě
- Možná v jiném e schopu rychlejší dodávka.
- Kvalitní zpracování i zvuk. Vhodno doplnit subwooferem..
Má CD, FM, nemá DAB.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »