Nejnovější recenze ze sekce Hi-Fi systémy
- cena (za 4516 Kč s 20% slevou při dnech Marianne - v Datartu)
- všestrannost (FM & DAB+ & Internet radio, CD, Spotify Connect, BT)
- displej s názvy skladem (byť malý)
- nativně umí Spotify Connect
- nativně umí Bluetooth (spousta smart speakerů umí jen Spotify apod., ale bez BT)
- hudební přednes (zvuk trochu mdlý až umělý, basy nevýrazné)
- ekvalizér nijak nepomůže
- velikost - zbytečně velké, dnes i menší sestavy/repro umí více
- displej je malý, není na něm z dálky nic vidět (ale aspon nějaký displej)
- tlačítka nejsou podsvícená a popisky nevýrazné, blbě se to ovládá bez ovladače
- Spotify Connect - jednou za čas se skladba na cca 1 s jakoby pozastaví a sama pokračuje - děje se tak cca 4-8x do hodiny, což je dost
- Spotify Connect - když se skladba ručně pozastaví, je slyšet v repro šum (ale dělá to jen někdy)
Celkem nadšeně jsem toto pořídil (hlavně za super cenu) a těšil se na to, jak to otestuji. Měl to být dárek holkám do pokoje, obě mají vlastní Spotify - to byl hlavní důvod koupě tohoto přístroje.
Ale zklamalo mne to. Hlavně drobné problémy se Spotify Connect, které určitě nejsou způsobeny internetem (Philips zobrazuje plný buffer). Repro sice hrajou fajn a nahlas, ale později při porovnání s jinými repro jsem celkem jasně změnil názor.
Toto zařízení si dokážu předstsavit někde u mamky/babičky v obýváku, ale nikoliv u puberťáků v pokojíku. Ale i tak bych původní cenu 6k za to asi nedal.
Ve finále jsem čím dál tím víc pokukoval po Sonosu (One, One SL), i když nemá BT, CD, rádio apod. Cenově kolem 5k. Nakonec jsem vzal hranatý SYMFONISK z Ikei (je to Sonos) za nějakých 2690 Kč a a ačkoliv je to 4x menší, tak to hraje brutálně líp (jako fakt, nechtělo se mi věřit). Nakonec je to i kompaktnější, o polovinu levnější, nejsou žádné problémy se Spotify, nativně podporuje i AirPlay a hromadu dalších služeb, je to rozšiřitelné o další Sonos repro apod.
- Rádio se samo dobře naladí i na ten kus drátu, který slouží jako anténa.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
velmi dobrý zvuk,snadné ovládání
slušná kvalita za rozumnou cenu
- malé na přehrání CD
- Vše v jednom
- Krátké propojení k reproduktorům
- Všestranost, výkon, kvalitní zvuk
- Velmi slabě chytá příjem WiFi.
- vše v jednom
- zatím funguje jak má
- ladění a ukládání stanic neodpovídá návodu
- nepřehledné menu, moc se v tom nedá vyznat
Kdyby byly výkonnější repráky , tak je systém perfektní, ale o tom jsem věděl
- Po aktualizaci firmwaru české menu.
- Dobrý zvuk.
- Velké kroky v řízení hlasitosti.
Nic moc, spíše do garáže....tam by to šlo. Žádný hudební zážitek.
Reakce značky Sencor
Dobrý den, děkujeme za Váš názor. Tento spotřebič je základní mikrosystém s velice dobrou výbavou. Většina zákazníků chválí velice dobrý signál, povedený design a mimo jiné i vynikající zvuk. Pokud požadujete lepší zvukový zážitek, můžeme doporučit SMC 5700WDB. S pozdravem Sencor
- Chyběl návod v češtině...
- Jsem spokojen. Za tu cenu poměrně slušný výkon. Rychlé párování
- Dobre hraje,má různé funkce ,spokojena,doporučuji
- CD hraje dobře, zvuk OK.
- přes anténu drátek nejde naladit rádio, v jedné části bytu 1 stanice, v jiné max. 4. Na místě, kde jsem chtěla přístroj mít jen 1 stanice. Nejde připojit externí anténa.
- DAB+
- Optický vstup
Podrobnou zkušenost nemohu prozatím poskytnout.
- Výborný zvuk, protože používá spínaný zdroj s velkou rezrrvou výkonu.
- IP rádio má dobrý a přehledný vyhledávač stanic.
- DAB tuner má velkou citlivost - v Praze bez problémů přijímá DAB sítě ze Saska
- Při své velikosti výborné reproduktory.
- Drobná chyba ve STANBY módu, Philips nemá na audio produkty opravnu, ale opravuje firma Hornet audio.
Výborná volba ve své cenové třídě.
- Maly kompaktni
- Dostatecne silne reproduktory i pro velkou mistnost
- Minimalisticky jednoduchy design
- Moznost propojeni s bluetooth
- Bedynky nemaji cinče jen se zasunuji do zdirek draty. Skoda mohly by se dat lepe vyuzit i zvlast.
Jsem spokojena, pro domaci pouziti naprosta bomba.
Moc sem si přála párty bednu Sony MHC-V13černý jsem spokojená
skvely zvuk,mnoho zdroju zvuku,krasny design akorat chybi menu v cestine.chtelo by to aktualizaci, jako ma treba kenwood.
- malý rozměr, samostatné umístění reproduktorů
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »