Nejnovější recenze ze sekce Hi-Fi systémy
Pro malý panelákový byt přiměřená velikost, cena odpovídá kvalitě
- Kvalitní provedení, výhodná cena.
- Prozatím nevýhodu nepozoruji.
Super rádio do kuchyně, je docela ploché. Rádio, i přes malou anténu chytá dobře signál. Zatím velká spokojenost
- Jednoduché ovládání, dobrý zvuk.
- hezký zvuk
- kompaktní rozměry
Slušný hudební výkon,velice pěkný zvuk za tu cenu
- jednoduche ovladani a manipulace
- dalk.ovladani dobre reaguje a je prehledne
- cisty a silny zvuk a basy,harmonicke zkresleni
- tlumeni jasu
- prehrava podcasty
- jednoduche a bezproblemove sparovanis mobilem
- bluetooth,3,5 jack, DAB, USB, CD, internet. zdroje
Urcite existuji lepsi stroje,ale tahle sestava za tuhle cenu je proste pecka, ktera maximalne splnuje vse co od ni kupujici ocekava.
Návod k uvedení do provozu je nepřehledný a je obtížné naladit předvolbu stanic.Na dálkovém ovládači nejsou čísla stanic a přepínání je nepřehledné a složité.Rádi bychom přijmač vrátili nebo vyměnili za dokonalejší a cenu doplatili.Protože jsme důcodci nad 80 let jeho používání je pro nás obdížné.Děkujeme za odpověd a návrh jak bychom tento problém vyřešili.
- Malý ,šikovný ,dobrý zvuk .
není co dodat
- kvalitní výrobek, výborný zvuk
Marantz Melody M-CR612
Registrovaný uživatel
Přidáno: 10. ledna 2023
(naposledy upraveno 10. ledna 2023)
- Viz. shrnutí
- Nic, vůbec nic.
Naprosto skvělý přístroj, dle mého názoru je jedním z nejlepších v této cenové kategorii.
Po "wow" efektu po samotném vybalení z krabice, má tento přístroj i velmi přehledné a jednoduché ovládání - chce to jen trpělivost na začátku při úvodním seznámení.
Po zjištění všeho co přístroj umí, to bude naprosté většině uživatelů v pohodě stačit. Kvalitní a rychlá CD mechanika, FM i DAB tuner. Internetové rádio přes službu TuneIn je naprosto skvělé. Pohodlnější je si vše nastavit přes mobilní appku Heos - poté již volíte z uložených oblíbených stanic (do paměti lze uložit až 200 stanic, ale kdo jich v praxi tolik poslouchá). Datový tok a s tím spojená kvalita přenosu je přes internet bezkonkurenční, takže při stabilním internetovém připojení na DAB i FM zapomenete - obojí už nikdy nepoužijete...
Síťová konektivita ke spoustě streamovacích služeb - v praxi používám službu Spotify - zde je nezbytná mobilní aplikace a pro uživatelský komfort některý z premium tarifů.
Další možnosti propojení přístroje je standard (1 x analog in i out, 2 x optical in, USB, SW out, Bluetooth, jack 3,5 mm, WiFi, LAN, až 2 x stereo repro s individuálním nastavením, nebo 1 x repro i s možností i Bi-Amp propojení - pokud to repro umožňuje)
K přístroji doporučuji kvalitní reprosoustavu v cenové hladině blízké ceně samotného přístroje a vyšší.
- Velmi kvalitní zvuk, pěkný design, snadné a rychlé připojení přes bluetooth, USB nebo CD a rádio, ovladač v balení, kvalitní zpracování
za ty peníze kvalitní produkt se silným zvukem
Přístroj jsem si pořizoval zejména pro přehrávání audioknih prostřednictvím USB. V tomto případě jsem zklamaný tím, že při přerušení poslechu si přístroj nepamatuje, kde byl ukončen poslech a vždy začíná od počátku.
Pokud se jedná o poslech rádia, tak je situace ještě horší. K dodanému přístroji nebyl připojen český návod (v rozporu se zákonnou povinností), měl jsem problém naladit požadované stanice. Nějaký návod jsem našel na webu ve slovenštině. Ručně se mi vůbec nepovedlo rádio naladit, automaticky se pak naladilo asi 28 stanic, ale k poslechu jich bylo jen 7. Zbytek stanic šumí a poslech je nemožný. Jako anténa je pouze kousek tenkého drátu, který volně visí z přístroje. Pokud chci konkrétní stanici, musím "proklikat" všechny uložené stanice, které jsou před hledanou stanicí.
CD přehrávač vyhovuje.
- Je to sám plast.
- dobrý zvuk za dobré peníze
- blikající barevné efekty
- LED displej
- jednoduché ovládání
Využívám doma ve fitku a neměnila bych.
Moc krásná sestava,super hraje,jen pri ztišeném zvuku trochu šumí reproduktory. Jinak perfektní
- skvělý zvuk za tu cenu
- na internetovém rádiu se dobře vyhledává
- Spotify
- DAB
- jednodušší equalizér
- menší citlivost ovládání zvuku
Vše funguje tak, jak má, jediným nedostatkem jsou krátké kabely k reproduktorům, ale to je problém všech značek. Po přestřihnutí a nastavení kabelů už je vše v pořádku, přístroj hraje krásně, má i hezký design.
- Kvalitní, jednoduché provedení
- Funkční vybavenost, dostatečný výkon
- Obsáhlá možnost nastavení zvuku plus potenciometr bass, treble
- Bezproblémové ovládání a pěkný dálkový ovladač s dobrou reakcí
- Vybíráno ze tří systémů a vyhrál tento
- Jen tak dál
- Škoda, že takto kvalitní systém nepřehrává Flac
Systém určitě doporučuji.
Za rozumné peníze koupíte pěkný a dobře vybavený systém.
Po hudební stránce není co vytknout.
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »