Poradna Sencor 5700WDB

Autor: ivo | Vloženo: 30.04.2023 000 23:31 | Témata: Poradna Sencor 5700WDB

ivo

Přehrávání hudby s USB a internetové rádio

Dobrý den,kolik složek,případně zvukových souborů může být na usb,jak velké usb je možné použít.Zadává se konkrétní - číslo složky nebo číslo audio souboru.Jak přístroj třídí hudební soubory na usb,podle názvu nebo podle času přidání na usb.Kolik předvoleb internetového rádia je možné uložit a ovládat přes dálkové ovládání.Děkuji za odpověď přemýšlím o koupi rádia.

  • 2. května 2023 - Oficiální zástupce značky Sencor

    Dobrý den,
    flash disk doporučujeme o velikosti 32/64GB; disk doporučujeme zformátovat souborovým formátem FAT32. V případě obav z možnosti přehrávání doporučujeme vyzkoušet model s konkrétním flash diskem a uloženým obsahem. Obecně platí, v jakém pořadí se soubory na flash disk uloží, ve stejném pořadí jsou přehrány.
    Do předvoleb je možné uložit 40 stanic internetového rádia
    S pozdravem
    Team Sencor Care

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • ivo

      2. května 2023 - ivo

      Dobrý den,děkuji za odpověd.O tom načítání audiosouborů/složek podle data a času přidání vím.Jsou programy které to umí pozměnit je-li třeba.Mě ale zajímá,můžu-li si pustit konkrétní složku nebo audiosoubor pomocí dálkového ovládání.Je jedno co je preferováno jestli je to složka,předpokládám potom pohyb v ní pomocí DO.Mám na svých USB asi 150složek/CD u některých Panasonicu zadávám číslo -pořadí složky a u modulů s ČLR číslo souboru bez ohledu je-li jen tak na USB nebo ve složkách.Sencor 5700WDB mě zajímá protože má internetové rádio na které jsem zvyklý,mám své oblíbené hudební vysílací proudy.CD,FM a DAB mě nijak nezajímá to nepoužívám.Jde mi jen o USB/SD plus internetové rádio a kvalitní dálkové ovládání.Když tak mi doporučte třeba i jiný model,byl bych rád kdyby měl regulaci basů a výšek eq nepotřebuji a frekvenční rozsah od cca 80hz do minimálně 15000hz.Děkuji za omoc při výběru.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.