Poradna Philips MCM166

Autor: | Vloženo: 26.12.2011 000 22:58 | Témata: Poradna Philips MCM166

Má můj přístroj obvyklé vlastnosti?

Zatím jsem zklamán. Po předchozím odpojení od proudu se hlasitost sama nastaví na maximum a po zapnutí ji musím okamžitě snižovat. Nevím, zda je to obvyklé. V místě, kde rádio v mobilu i malé radio z tržnice hraje bez problému cca 20 stanic FM, tento Philips je sice také přehraje, ale některé se šumem a navíc musím alespoň 3x měnit polohu antény. Prosím co nejdříve o radu, zda mám přístroj vrátit do e-shopu a zda jsou tyto vlastnosti obvyklé.
Díky.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    26. prosince 2011

    Zdravím, u mě rádio po zapojení do elektriky hraje jak má :) (nic není nastaveno na maximum). Příjem rádia je taky v pořádku (bydlím ale ve městě, takže signál mám více než dobrý).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • J. Doležal

      26. prosince 2011 - J. Doležal

      Díky za odpověď. Upřesním dotaz: pokud zapnu ze standby, nastavená hlasitost zůstává. Pokud ale přívod proudu přeruším, hlasitost se sama nastaví na max. Mám i jiná radia, která bez změn polohy antén hrají bez problémů. Na místě, kde jsem instaloval Philips, jsem zkoušel uvedené přístroje, takže signál je.


    • Anonymní uživatel

      2. ledna 2012 - Anonymní uživatel

      Dobrý den, tak jsem to doma zkoušel a opravdu. Pokud vypnu přístroj z elektřiny a zapnu zpět, má hlasitost nastavenou docela vysoko (11). Jinak asi bych to reklamoval okolo té antény, protože u mě příjem dobrý.


    • J. Doležal

      2. ledna 2012 - J. Doležal

      Díky za info, využil jsem možnost a přístroj do e-shopu odeslal. Uvědomil jsem si. že díly nebyly v originálním balení, takže asi již někdo vrátil. Teď se rozhoduji, zda zkusit ze sousedního e-shopu jinou věž stejného typu a smířit se s trvalým připojením (cca 80-100 Kč/rok), počítat s rychlým stažením hlasitosti při zapnutí, nebo hledat jiný přijímač. Mám obavu, zda u věží není tuner jen doplňkem přehrávače, Oslovil jsem firmu Philips, tak jsem zvědav. Pokud bych měl jistotu dobrého příjmu, jak uvádíte, zkusil bych to ještě jednou.


    • Anonymní uživatel

      13. ledna 2012 - Anonymní uživatel

      Firma Philips mi doporučila návštěvu servisu. Jak jsem uvedl, věž jsem odeslal zpět do e-shopu. E-shop ELESHOP Šaratice je solidní firma a obratem mi vrátila nejen cenu věže, ale i poštovné. Koupil jsem radio Philips AZ1850, naladím více než dvojnásobek stanic a hlasitost se nemění.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.