Poradna Denon RCD-N9

Autor: romaario | Vloženo: 06.12.2015 000 11:52 | Témata: Poradna Denon RCD-N9

romaario

romaario

Repro?

Chci se zeptat, jak jste spokojeni s tímto systémem při reprodukci rockové/metalové hudby? Pokud máte orig. repro, a případně pokud ne, tak které doporučujete? Jak jste spokojeni s rychlostí streamu internetových rádií?

  • Zdeněk Duchač

    Zdeněk Duchač

    27. prosince 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Zkoušeno na všechny styly hudby včetně vážné, spokojen. Originál repro jsem nekupoval, poslouchám na dvacetiletých 3 pásmových regálovkách Aiwa. Hraje to spolu slušně. Internetová rádia hrají ve 32 kbps až 128 kbps a AAC, poslední dvě hodnoty velmi slušné. Občas krátký výpadek, nic hrozného, může být tím že mám wi-fi router ve vedleší místosti. Při zkoušení se semtam některé rádio z druhého konce světa nenačte, píše chyba serveru. I internetová rádia se dají uložit do 50ti oblíbených, aby se nemusela znovu hledat. Celý systém se pár vteřin spouští i vypíná, není to cvak a hotovo jako staré věže, je to prostě síťový systém, ale nic strašného. Denon koupen před vánoci z Amazonu UK, 10596,-Kč i s poštovným. Nyní je cena ještě trochu nižší. Jak tu píše recenzi jistý pan Jeník, tak asi píše na něco jiného. Používá prý 2 roky, asi těžko, když Denon N9 se prodává zhruba rok.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (7)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.