Poradna Denon RCD-N10 CEOL

Autor: | Vloženo: 06.01.2019 000 23:36 | Témata: Poradna Denon RCD-N10 CEOL

Soundbar a basový reproduktor.

Dobrý den, přítel koupil tento systém a já bych se chtěla zeptat na pár otázek.K sestavě byly doporučeny dvoupásmové repro, ale jejich zvuk mě velice zklamal, tak jsme si nakonec nechali staré Philips. Zajímalo by mě, jestli s touto Hifi je možné kombinovat soundbar a jaký by jste mi doporučili typ, popřípadě zvukově kvalitnější reproboxy a subwoofer.Je možné přehrávat DVD?

Děkuji
Krystina S.

  • Martin Reif

    Martin Reif

    24. ledna 2019 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, mám stejného Denona a před jeho koupí jsem toho dost prošel. Repro lze použít samozřejmě použít i třípásmové. Je to otázka impedance beden kterou je doporučeno k Denonu připojit, výkon alespoň srovnatelný, u SBW dvojnásobný. Je to o prostoru který chcete ozvučit a o ceně kterou chcete investovat. Já jsem bedny vybíral v HIFI studiu DENON v OC Chodov. Recenze jsou k ničemu, chce to slyšet. Třípásmové bedny jsou lepší (pokrývají celou šířku pásma) ale podstatně dražší pokud mají být kvalitní. Dvoupásmové jsou v normální cenové relaci ochuzené o basy ale jde to řešit subwooferem tak jak jsem to udělal já. Jde o jeho nastavení aby doplnil to co chybí a nevyčníval. Rozhodně doporučuji SBW od stejného výrobce a stejný materiál membrány jako středobasového repro. Mám Canton SP 206 repro a Canton 85.3 SC SBW a hraje to super. Před koupí bych se podíval na amazon.de Dodání bez problémů, cena jinde.
    Soundbar samozřejmě jde. Dělá je i Denon ale není to AV receiver aby RCD n10 uměla vícekanálové formáty zvuku, takže pouze stereo. Mám to připojené optikou k televizi. U TV digital OUT a u Denonu digital IN označený TV. Při zapnutí televize se zapne automaticky i Denon (TV repro vypnuté, zdroj zvuku nastavený na digital IN). DVD přehrát nelze.
    Snad jsem vám alespoň trochu pomohl.
    Hezký den.
    Martin

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne
    • Krystine

      24. ledna 2019 - Krystine

      Moc děkuji za vyčerpávající odpověď a cenné rady. Moc jste mi pomohl.

      R.S.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.