Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Sony CMT-EH10

Sony - Mikro věž - 10 W - širokopásmové - 1 - Dálkové ovládání

Cena včetně povinných poplatků. Druh HiFi: mikrosystém Tuner: Digitální s RDS Počet předvoleb FM: 30 Přehrávaná média: CD-R,CD-RW Podporované formáty: MP3 USB vstup: NE Budík :...více »

Hodnoťte produkt:

Anonym

Produkt zakoupen v
Aukro.cz

tak normal

Pro:

• velmi jednoduchá a spolehlivá hi fi věž,

Proti:

• bez žádných zvláštních funkcí
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 7. září 2009

Ověřený zákazník itek.cz

jirijan

Produkt zakoupen v
itek.cz

Velmi dobrý.

Pro:

• Levný a jednoduchý přístroj dostačující ozvučení.

Proti:

• Vyklápějí CD disku nahoru.
  • Ano
  • Ne (3)

Přidáno: 19. února 2009

Vaclav.III

Tuto mikrověž mám už skoro dva roky v koupelně - takže je vystavena extrémnímu vlhku a nic to s ní nedělá. Vyměnil jsem jí za nějaký Hyundai stejné cennové kategorie, který na stejném místě v podstatě nenašel signál - tudíž bych vyzdvihl velmi citlivý tuner. Dále ji mohu ovládat z poza rohu jiné místnosti, sám bych tomu nevěřil, kdybych nebyl u toho - dálkový ovladač je další silnou stránkou tohoto přístroje. Normálně si nepotřebuji číst uživatelské návody, ale v momentě, kdy jsem si chtěl uložit oblíbené stanice, tak jsem musel. Přijde mi to opravdu neuvěřitelně složité, ale může to být jen subjektivní pocit. Když koukám na vež z vany, tudíž asi z metrové dálky a do metrové výšky, tak vůbec nic nevidím, na jinak velmi čitelném displeji. CD mechanika zvládá pěkně ID3- tagy, s RW jsem osobně problém neměl. Každopádně si myslím, že za stejné peníze asi nemá konkurenci.

Pro:

• Poměr Cena/výkon, citlivý tuner, CD-mechanika, zvuková kvalita, dálkový ovladač

Proti:

• Vertikální pozorovací úhel displeje, neintuitivní ukládání stanic
  • Ano (11)
  • Ne

Přidáno: 19. února 2009

marfas

Tento Sony se dost povedl.Je v něm vše co člověk potřebuje.Kazety,CD MP3 Rádio.Co víc si můžeme přát za tak dobrou cenu.Bedny ve dřevě což zvýrazní zvuk pěkný vzhled.Tak nevím proč se rozmýšlet a nekoupit ho hned.Mám ho něco přez rok a dělá mi jen radost.
  • Ano (2)
  • Ne (13)

Přidáno: 1. února 2009 (naposledy upraveno 26. ledna 2010)

začátečník

Mih4ker

Je poměrně dobrý mikrosystém na svoji velikost má docela velký výkon používám ho teď hlavně jako reproduktory k počítači ale má dost silnou anténu na rádio dobré je že má dálkový ovladač ale zase některé funkce jsou je na něm

Pro:

• Cena,
  • Značka,
  • Ne velikost slušný výkon

Proti:

• Jen jedna úrověň DSGX (zesíůení basů)
  • Ano (3)
  • Ne (3)

Přidáno: 6. září 2008

honesty06

honesty06

já jsem si věž koupil v akci za 1999,- a za tuto cenu myslím je velmi dobrá, velmi pěkné stereo, dá se připojit k notebooku nebo počítači, zvláště radio a CD hrají dobře, radio už umí samozřejmě napsat i kdo zpívá konkrétní píseň, jen od magnetofonu se nedají čekat zázraky, ale má velikou výhodu, že má hlavy dole, což je vždy lepší, je pravda, že kazety už ale nejsou in....jinak příliš nezkresluje a zvláště soubory z počítače hraje velmi dobře a nahlas, do bytu nebo k PC dostatečně..o něco slabší je to s MP3, ale nemohu souhlasit, že by dělala problémy s CD-RW, mně tedy ne, ale možná záleží jako u všeho takového zboží na štěstí. Doporučuji za ty peníze velmi dobrá!
  • Ano (3)
  • Ne (1)

Přidáno: 16. června 2008

BarteQ

Je to dobrá Hi-Fi věž, ale skvělou ji nazvat nemohu. RW přehrává, to ano, ale jakým způsobem =D. Bojíte se přepnout písničku, aby se CDRW nezaseklo a podobně. Jinak hraje hlasitě a kvalitně. Kazety nejsou tak dobře přehrávány jak by měli, ale tak kazety už se tak hodně neposlouchají. No ...

• RW přehrává špatně
  • Ano (2)